Voopoo Drag X2 Kit Pink

44.90 

Είδος Μπαταρίας: 18650
Τύπος Μπαταρίας: Μία Εξωτερική
Μέγιστη Ισχύς: 80
Brand: VOOPOO

Σε απόθεμα

Το νέο κιτ της Voopoo, Drag X2 θα αποτελέσει σημείο αναφοράς. Με εργονομικό σχεδιασμό, ρυθμιζόμενη ροή αέρα στο επάνω μέρος και αποσπώμενη μπαταρία 18650 (δεν περιλαμβάνεται), σας δίνει αρκετή αυτονομία για να ατμίζετε όλη την ημέρα.

Διαθέτει το καινοτόμο chipset GENE.TT και δεξαμενή 5ml που σας εγγυάται μεγάλη αυτονομία σε υγρό αναπλήρωσης. Με ισχύ που κυμαίνεται από 5 έως 80W, το Drag X2 είναι επίσης συμβατό με τις νέες αντιστάσεις PnP Χ.

Η ολοκαίνουργια σειρά αντιστάσεων PnP-X που εφαρμόζονται στο DRAG X2 θα σας εντυπωσιάσει με την εξαιρετική της απόδοση σε αυτή τη μικρή συσκευή. Ατμίστε 100 mL υγρού χωρίς εξασθένιση γεύσης ή καμένη αντίσταση.

Η χαρακτηριστική σχεδίαση ροής αέρα ελέγχετε με αποτελεσματικότητα, χωρίς διαρροή υγρού ή συμπυκνώματος, η οποία προσφέρει μακρά επίγευση σε συνδυασμό με τις καινούργιες αντιστάσεις PnP X.

 

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου