1

Για να ατμίσετε σωστά και πιο αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο θα πρέπει οι τζούρες σας να είναι μιο ήπιες και μακρόσυρτες σε σχέση με το συμβατικό τσιγάρο.

2

Προσέχετε κατά την συναρμολόγηση της μπαταρίας με τον ατμοποιητή να μην βιδώνετε υπερβολικά. Το ίδιο ισχύει και για την φόρτιση της μπαταρίας.

3

Για την καλύτερη απόδοση του ηλεκτρονικού σας τσιγάρου κράτηστε το κουμπί λειτουργίας 1-2 δευτερόλεπτα πριν το βάλετε στο στόμα σας ώστε να ξεκινήσει να ζεσταίνεται

4

Όταν η στάθμη του υγρού αναπλήρωσης μέσα στο ατμοποιητή μας φτάσει περίπου στην μέση καλό θα ήταν να αναπληρωθεί για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στην αντίσταση μας

5

Οταν αλλάζουμε αντίσταση πρωτού βιδώσουμε την καινούργια μέσα στον ατμοποιητή μας πάντα να την ποτίζουμε με υγρό αναπλήρωσης (2-3 σταγόνες) και αφού την βιδώσουμε στον ατμοποιητή και τον γεμίσουμε με υγρό περιμένουμε και 2-3 λεπτά ώστε τα βαμβάκια της αντίστασης μας να τροφοδοτηθούν σωστά.

6

Άμα νιώσετε ότι η γεύση του υγρού αναπλήρωσης σας έχει αλλοιωθεί τότε είναι η ώρα να αλλάξετε την αντίσταση σας. Φροντίστε πάντα να έχετε μία εφεδρική για να μην ξεμείνετε ποτέ.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΑΣ

Back to Top