Voopoo TPP Tank 5.5ml Black

19.90 

Χωρητικότητα Υγρού: 5.5
Διάμετρος: 26
Brand: VOOPOO

Εξαντλημένο

Η Voopoo σας παρουσιάζει τον νέο της ατμοποιητή TPP Tank. Πρόκειται για τον άξιο συνεχιστή του PnP Tank με μεγαλύτερη χωρητικότητα υγρού που φτάνει τα 5.5ml , συμβατότητα με τα δοχεία (pods) του πασίγνωστου πλέον PnP Tank (Drag X), και πόλο 510 για να τον χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε Mod της αγοράς επιθυμείτε. Επιπλέον ο TPP Tank έρχεται με αποσπώμενο drip tip δίνοντας σας την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε επιστόμιο 810 επιθυμείτε!

Η διαδρομή που ακολουθεί ο αέρας χτυπώντας ακριβώς κάτω από την αντίσταση θα σας προσφέρει μία εκπληκτική ατμιστική εμπειρία με καθαρή, πλούσια γεύση και τεράστια παραγωγή ατμού.

Αν επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το PnP POD που γνωρίσατε μέσω του Drag X αφαιρώντας το TPP Tank με μία κίνηση!

Ο TPP Tank έρχεται με χωρητικότητα 5.5ml για μεγάλη αυτονομία μέσα στην ημέρα χωρίς να χρειάζεται να γεμίζετε υγρό συνέχεια!

Η αναπλήρωση υγρού γίνεται αφαιρώντας την σιλικόνη στο κάτω μέρος όπως ακριβώς και στο PnP POD.

 

Οι νέες αντιστάσεις TPP της Voopoo αυξάνουν την επιφάνεια ατμοποιήσης και την ταχύτητα θέρμανσης προσφέροντας εκπληκτική απόδοση στην γεύση!

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου