Geekvape Poseidon Tank 5ml SS

29.90 

Χωρητικότητα Υγρού: 5.0
Διάμετρος: 26
Brand: Geekvape

Σε απόθεμα

Ο νέος ατμοποιητής P-Tank από την Geekvape. Μετά την τεράστια επιτυχία του Zeus Tank η Geekvape επιστρέφει δυναμικά με το νέο της δημιούργημα που δεν είναι άλλο από τον Poseidon Subohm Tank. Ο Poseidon έρχεται με χωρητικότητα 5ml και είναι πλήρως συμβατός με τις αντιστάσεις Z-series που γνωρίσατε από τον Zeus Tank.

 

O Poseidon διαθέτει πλήρως αποσπώμενα τμήματα για εύκολο καθαρισμό και συντήρηση.

Το νέο airflow με συνολικά 3 οπές σας προσφέρει πλούσια γεμάτη γεύση και τεράστια παραγωγή ατμού. Η τοποθέτηση του airflow στην μέση του ατμοποιητή εκμηδενίζει τις διαρροές προσφέροντας σας μια μοναδική ατμιστική εμπειρία.

Ο διπλός θάλαμος υγρού προσφέρει τεράστια χωρητικότητα ώστε να μην χρειάζεται να αναπληρώνεται υγρό συχνά ενώ η αναπλήρωση γίνεται με μεγάλη ευκολία από το πάνω μέρος αφαιρώντας απλώς το καπάκι.

Ο σχεδιασμός με ένθετο γυαλί και μεγαλύτερη μεταλλική κάλυψη στο περίβλημα, καθιστά το Geekvape Poseidon Subohm Tank πιο ανθεκτικό στις πτώσεις.

Ο Poseidon είναι συμβατός με όλες τις αντιστάσεις Z Series που γνωρίσατε από τον Zeus Tank.

 

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου