Innokin Zlide D22 2ml Tank Black

22.90 

Χωρητικότητα Υγρού: 2.0
Διάμετρος: 22
Brand: Innokin

Εξαντλημένο

Υποδεχόμαστε τον Zlide της Innokin τον μικρό αδερφό του Best Seller Zenith! Ο Zlide έρχεται με διάμετρο 22mm και χωρητικότητα 2ml. Όπως ακριβώς και ο προκάτοχος του, ο Zlide ήρθε για να συναρπάσει τους λάτρεις του MTL ατμίσματος. Διαθέτει εύκολο γέμισμα από το πάνω μέρος με συρταρωτό καπάκι childproof και η αλλαγή αντίστασης γίνεται πανεύκολα από το κάτω μέρος όπως ακριβώς μας έχει συνηθίσει η Innokin. Η κυριότερη διαφορά του Zlide με τον προκάτοχό του είναι ότι στον Zlide μπορούμε να αντικαταστήσουμε το τζαμάκι σε περίπτωση ατυχήματος.

Μέσα στον ατμοποιητή θα βρούμε τις νέες αντίστάσεις 3D Mesh από την Innokin. Η αντίσταση PLEX3D διαθέτει ένα τρισδιάστατο Mesh πλέγμα, οι καινοτόμες αυτές αντιστάσεις χρησιμοποιούν ένα ειδικό υλικό θέρμανσης Plex3D και σε συνδυασμό με τα μικρά αυλάκια που διαθέτει κατά μήκος του πλέγματος επιτρέπουν την ταχύτερη ροή και θέρμανση του υγρού αναπλήρωσης. Με το σύστημα αυτό η αντίσταση εξαλείφει τις πιθανότητες για Dry Hit και αυξάνει την διάρκεια ζωής της αντίστασης. Παρόλα αυτά ο Zlide είναι συμβατός με όλη την σειρά αντιστάσεων Z-Coil που γνωρίσαμε στους αγαπημένους μας Zenith.

 


 

Ο Zlide είναι ένας πλήρως αποσυναρμολογούμενος ατμοποιητής για εύκολο καθάρισμα και την αντισκατάσταση του τζαμιού σε περίπτωση ατυχήματος!

 

Ο Zlide έρχεται με καπάκι ασφαλείας στο πάνω μέρος για να αποτρέψει την πρόσβαση στα παιδιών αλλά και για να μην ανοίξει καταλάθως το καπάκι μέσα σε στην τσέπη σας ή μέσα σε καμία τσάντα κατά την μεταφορά. Για να απασφαλίσετε το καπάκι απλώς βγάλτε το επιστόμιο σας. Τόσο απλά.

Για να αναπληρώσετε το υγρό σας στον Zlide βγάλτε το το επιστόμιο και σπρώξτε το καπάκι προς τα πίσω προς την φορά που δείχνει το βέλος. Γεμίστε με το αγαπημένο σας υγρό και τραβήξτε μπροστά το καπάκι. Τοποθετήστε ξανά το επιστόμιο και είστε έτοιμοι. Αν πάλι επιθυμείτε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο επιστόμιο που περιέχεται στην συσκευασία ή οποιοδήποτε επιστόμιο 510 της αγοράς ώστε να μπορείτε να ανοιγοκλείσετε το καπάκι του Zlide χωρίς να ασχολείστε καθόλου με το επιστόμιο.

Οι νέες αντιστάσεις PLEX 3D καίνε ομοιόμορφα το βαμβάκι και σας προσφέρουν καθαρή , πλούσια γεύση και εξαιρετική παραγωγή ατμού!


Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου