Geekvape Z-Flip Tank 5.5ml Black

29.90 

Χωρητικότητα Υγρού: 5.5
Διάμετρος: 29
Brand: Geekvape

Σε απόθεμα

Ο ατμοποιητής Geekvape Z Flip Sub Ohm προσφέρει μια υψηλής απόδοσης ατμιστική εμπειρία, με top fill για εύκολη αναπλήρωση και σχεδιασμό ροής αέρα στο πάνω μέρος. Έρχεται με μια γενναιόδωρη χωρητικότητα 5,5 ml, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε εκτεταμένες τζούρες ατμίσματος χωρίς συνεχή αναπλήρωση. Η δεξαμενή διαθέτει ένα φιλικό προς το χρήστη καπάκι για εύκολη αναπλήρωση και κορυφαίο σχεδιασμό ροής αέρα που αποτρέπει τις διαρροές .Έρχεται προεγκατεστημένο με το Geekvape Z series XM Coil, γνωστό για τη διπλή διάρκεια ζωής του, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια και γευστική απόδοση.

Το αναβαθμισμένο airflow του Z-Fli Tank διαθέτει σημάδια για να μπορείτε να ρυθμίσετε την εισαγωγή αέρα με μεγαλύτερη ακρίβεια.

Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται με μεγάλη ευκολία από το πάνω μέρος. Σέρνετε προς τα μπροστά το καπάκι για να αποκαλυφθεί η οπή αναπλήρωσης, κλείστε το και σπρώξτε προς τα πίσω. Τόσο απλά.

 

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου