Innokin Coolfire Z80 Mod Black

45.90 

Είδος Μπαταρίας: 18650
Τύπος Μπαταρίας: Μία Εξωτερική
Μέγιστη Ισχύς: 80
Brand: Innokin

Εξαντλημένο

Tο Coolfire Z80 MOD που τροφοδοτείται από μία εξωτερική μπαταρία (δεν περιλαμβάνεται) με πληθώρα νέων λειτουργιών και καινοτομιών είναι η νέα δημιουργία της Innokin.

Ένα ανθεκτικό πλαίσιο από κράμα ψευδαργύρου συνδυάζεται με μια επιλογή από εξαιρετικές υφές, υλικά και χρώματα, σχεδιασμένο να ταιριάζει και να είναι άνετο στην παλάμη του χεριού.

Η Innokin βασίστηκε στην εφευρετικότητα, την εμπειρία και τις επιτυχίες που έχει σε διεθνές επίπεδο για να δημιουργήσει μια βελτιωμένη και δυνατή συσκευή στην οποία μπορεί ο ατμιστής να χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση.

 

Η κύρια λειτουργία FO, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της αντίσταση, ενισχύει τις γεύσεις και η απόδοση των αρωμάτων είναι πραγματικά εντυπωσιακή, χρησιμοποιώντας εναλλασσόμενο ρεύμα (ACM) για να παράγει μια κυματομορφή που τρέχει συνεχώς κατά τη διάρκεια της άτμισης. Αυτό γίνεται εφικτό στέλνοντας μια ηλεκτρική έξοδο σε δύο κατευθύνσεις κατά μήκος της αντίστασης, με πολύ πιο ακριβή και αποτελεσματικό τρόπο.

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Refresh για να βελτιώσετε τη γεύση και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της αντίστασης. Η λειτουργία Refresh τροφοδοτεί την αντίσταση με το 40% της ρυθμισμένης ισχύος σας, με εναλλασσόμενο ρεύμα, αντλώντας περισσότερο υγρό στην αντίσταση.

Η συσκευή παρέχει ταχύτητα ενεργοποίησης 0,003s και έξοδο ισχύος έως 80W.

Η συσκευή τροφοδοτείται από μια αποσπωμένη μπαταριά 18650 και έχει μέγιστη ισχύ 80W. Το Coolfire Z80 διαθέτει θύρα φόρτισης USB-C και ένα πλήρες φάσμα από ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας. *Η μπαταρία δεν περιλαμβάνεται.

 

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου