Geekvape Blitzen RTA 2.0/5.0ml SS

24.90 

Χωρητικότητα Υγρού: 5.0
Διάμετρος: 24
Brand: Geekvape

Εξαντλημένο

Η Geekvape σας παρουσιάζει τον νέο της επισκευάσιμο ατμοποιητή Blitzen RTA. Πρόκειται για έναν αεράτο ατμοποιητή με 24mm διάμετρο και κατασκευή από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Η κλίση με την οποία εισέρχεται ο αέρας μέσα στον ατμοποιητή από τα πλάγια έχει σαν αποτέλεσμα να “χτυπάει” ακριβώς πάνω στην αντίσταση προσφέροντας σας μοναδική γεύση, τεράστια παραγωγή ατμού και μηδενικές διαρροές. Το postless ντεκ του σας επιτρέπει να τοποθετήσετε τις αντιστάσεις σας με ευκολία ενώ ο τρόπος κατασκευής του είναι ιδανικός ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε την βάση του ατμοποιητή ανά πάσα ώρα και στιγμή και να ελέγξετε τις αντιστάσεις σας. Το γέμισμα γίνεται από πάνω με μία κίνηση αφαιρώντας απλώς το καπάκι και σας δίνεται η δυνατότητα να στήσετε είτε με μία είτε με δύο αντιστάσεις αναλόγως τις ανάγκες σας. Αναμφίβολα έχουμε να κάνουμε με έναν από τους καλύτερους επισκευάσιμους ατμοποιητές για το 2018.

 


 

Εύκολη αποσυναρμολόγηση για να τον καθαρίζετε χωρίς δυσκολία.

Εξαιρετικά σχεδιασμένη εισαγωγή αέρα για τεράστια παραγωγή ατμού και μηδαμινή αλλοίωση στην γεύση!

Μπορείτε να στήσετε τον Blitzen RTA είτε με μία είτε με δύο αντιστάσεις.

Ο Blitzen σας δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσετε την βάση ώστε να ελέγξετε τις αντιστάσεις σας με μία κίνηση όποτε το επιθυμείτε.

 

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου