Geekvape Zeus Nano 2 3.5ml Gold

22.90 

Χωρητικότητα Υγρού: 3.5
Διάμετρος: 27
Brand: Geekvape

Σε απόθεμα

O αναβαθμισμένος Zeus Nano 2 ατμοποιητής διατηρεί τα στοιχεία από τον προκάτοχό του και συνδυάζει ένα μοναδικό σύστημα ροής αέρα, το οποίο εξαιτίας της αδιαπέραστης ροής αέρα από πάνω προς τα κάτω και των βελτιωμένων αεραγωγών προσφέρει μια ομαλή γευστική εμπειρία.

Είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο ατσάλι και γυαλί Pyrex. Όλα τα μέρη του ατμοποιητή μπορούν να αποσπαστούν και να συναρμολογηθούν πολύ γρήγορα για εύκολη, συντήρηση και καθαρισμό.

Ο αέρας εισέρχεται από πάνω και η διαδρομή που ακολουθεί καταλήγει στο κάτω μέρος της αντίστασης προσφέροντας σας καθαρή γεύση και μεγάλη παραγωγή ατμού.

 
Η αναπλήρωση του υγρού γίνεται από το πάνω μέρος ξεβιδώνοντας απλώς το καπάκι.

Mε την ίδια ευκολία μπορείτε να αλλάξετε την αντίσταση στο κάτω μέρος χάρη στο ειδικό εργαλείο που θα βρείτε μέσα στην συσκευασία.

 
Οι αντιστάσεις B series της Geekvape είναι κατασκευασμένες από σύρμα υψηλής ποιότητας και το εξωτερικό περίβλημα από ανοξείδωτο ατσάλι και παρέχουν ταχύτερο χρόνο θέρμανσης και γρήγορη απορροφητικότητα.
 
 
Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου