Innokin Zenith 2 Tank 5.5ml Black

26.90 

Χωρητικότητα Υγρού: 5.5
Διάμετρος: 27.5
Brand: Innokin

Εξαντλημένο

Καλωσορίζουμε το νέο μέλος της οικογένειας Zenith από την Innokin. Ο Zenith 2 διαθέτει παρόμοιο σχεδιασμό με τον αυθεντικό Zenith αλλά με ανανεωμένο minimal σχεδιασμό. Ο Zenith 2 κρατώντας όλα τα προτερήματα του προκατόχου του και με κάποιες πολύ στοχευμένες αναβαθμίσεις όπως για παράδειγμα η δυνατότητα αλλαγής τζαμιού , ηαύξηση χωρητικότητας στα 5.5ml και τέλος η δυνατότητα τσιγαρίσιας (MTL) αλλά και σφιχτής πνευμονικής τζούρας (RDTL) θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι αν όχι η καλύτερη, μία από τις καλύτερες επιλογές σε τσιγαρίσιο ατμοποιητή αυτή την στιγμή σε όλη την ατμιστική βιομηχανία.

Στον Zenith 2 αφαιρέθηκε το εξόγκωμα που συναντούσαμε στην βάση του επιστομίου στον αυθεντικό Zenith ώστε να ταιριάζουν όλα τα επιστόμιο 510 της αγοράς χωρίς κανένα πρόβλημα!

Η αναπλήρωση του αγαπημένου σας υγρού γίνεται με μεγάλη ευκολία περιστρέφοντας απλώς το καπάκι στο πάνω μέρος του ατμοποιητή!

Ο Zenith 2 είναι συμβατός με όλες τις αντιστάσεις Z-Coils που συναντούμε εδώ και καιρό σε όλη την σειρά ατμοποιητών Zenith/Zlide!

Το τεράστιο προτέρημα του Zenith 2 σε σχέση με τον προκάτοχο του είναι ότι πλέον μπορούμε να αλλάξουμε το τζαμάκι σε περίπτωση ατυχήματος αλλά και η αυξημένη χωρητικότητα υγρού που φτάνει πλέον τα 5ml!

Ξεκινώντας από τον Zenith Pro και τελειοποιώντας το με τον Zenith 2 το airflow (εισαγωγή αέρα) στο κάτω μέρος σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα από τσιγαρίσια και ελαφρώς αέρατη τζούρα με μία κίνηση περιστρέφοντας απλώς το δαχτυλίδι.

Καλάθι Αγορών
Σύνδεση

Δεν έχετε ακόμη λογαριασμό;

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας στον ιστότοπό μας. Με την περιήγηση σε αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies από εμάς.
Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε για να δείτε τα προϊόντα που αναζητάτε.
Κατάστημα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι
Ο λογαριασμός μου