5.95 

Σύγκριση

Το έτοιμο υγρό αναπλήρωσης American Blend Hybrid Salt είναι ένα δυναμικό καπνικό άρωμα για το ηλεκτρονικό σας τσιγάρο, βασισμένο στον καπνό Virginia. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο υγρό αναπλήρωσης  που στην εισπνοή φέρνει μοναδική γεύση του καπνού και στην εκπνοή ξεχειλίζουν υπέροχες νότες μελιού που απογειώνουν τους γευστικούς σας κάλυκες. Ένα ήπιο και γλυκό ταυτόχρονα Αμερικάνικο χαρμάνι που πρέπει να δοκιμάσετε. Ιδανικό για νέους ατμιστές!

  • Συσκευασία μπουκαλιού: PET Plastic & Childproof καπάκι προστασίας
  • Περιεχόμενο: 10ml
  • Συγκέντρωση νικοτίνης: 20mg/υβριδική νικοτίνη αλάτων

 


 

Το LIQUA 4S είναι ένα προϊόν “Ακριβώς αυτό που Πρέπει” και στοχεύει άμεσα τους καπνιστές αλλά και στους ήδη υπάρχοντες ατμιστές που αναζητούν ανώτερη ποιότητα στο καθημερινό τους άτμισμα. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη προσπάθεια από την “Superbrand” awarded Ritchy η οποία πρωτοπορεί στις βέλτιστες πρακτικές ως προς την ανάπτυξη, την κατασκευή και τον έλεγχο ποιότητας των προϊόντων της.

Η σειρά υγρών αναπλήρωσης 4S διαθέτει υβριδική νικοτίνη αλάτων με ισορροπημένο pH για σωστή απορρόφηση και απαράμιλλη γεύση. Είναι η ιδανική ανάμιξη νικοτίνης στις δύο μορφές: ελεύθερης βάσης και άλατος δίνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα στον καπνιστή για την οριστική απομάκρυνση του από το κάπνισμα.

 


 

Tι χρειάζεται ένας καπνιστής;

 

  • χτύπημα στο λαιμό ώστε να μοιάζει όσο το δυνατόν περισσότερο με την αίσθηση του καπνίσματος παραδοσιακού τσιγάρου
  • ταχύτατη απορόφηση νικοτίνης από τον οργανισμό (σχεδόν όμοια ταχύτητα απορρόφησης με αυτή του παραδοσιακού τσιγάρου) ώστε να δημιουργεί εύκολα και γρήγορα αίσθηση κορεσμού

 

“Η Liqua τα κατάφερε και δημιούργησε την ίδια αίσθηση νικοτίνης με τα παραδοσιακά τσιγάρα”

Γεύση

Virginia καπνός, Μέλι

Νικοτίνη

20mg Hybrid

Xωρητικότητα

10ml

Χώρα

E.E.

Back to Top