Εξαντλήθηκε

65.00 

Clear selection
Σύγκριση
Brand:

Ο θρύλος επέστρεψε! Υποδεχόμαστε το Aegis X 200W από την Geekvape. Πρόκειται για το νέο μέλος της οικογένειας Aegis που θα ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ατμιστές. Έρχεται με μεγάλη οθόνη 2.4 ιντσών με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε και μέγιστη ισχύ τα 200W για να ικανοποιήσει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού cloud chaser. Τροφοδοτείται από δύο μπαταριές 18650 (δεν περιλαμβάνονται) και σας προσφέρει μοναδική αίσθηση στο χέρι και εργονομία χάρη στον εξαιρετικό του σχεδιασμό.

Όπως και τα προγενέστερα Aegis το Aegis X είναι πλήρως αδιάβροχο , άθραυστο και είναι φτιαγμένο από αρίστης ποιότητας υλικά κατασκευής ενώ στην νέα πλακέτα της Geekvape πέρα από τα συνηθισμένα modes VW, έλεγχο θερμοκρασίας (SS, Ti, Ni200) , συναντάμε για πρώτη φορά σε mod της Geekvape λειτουργία γεύση με τρεις διαφορετικές επιλογές Soft, Standard και Powerful! Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το Aegis X υποστηρίζει ισορροπημένη φόρτιση μπαταριών κατευθείαν μέσα στο mod με την χρήση USB. Παρόλα αυτά εμείς πάντα προτείνουμε να φορτίζετε τις μπαταριές σας σε εξωτερικό φορτιστή.

 

 


 

Συμπαγής κατασκευή με μοναδική εργονομία στο χέρι για να μπορείτε να το μεταφέρετε παντού με ευκολία και να μην σας κουράζει δευτερόλεπτο.

Το Aegis X είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά για μεγάλη αντοχή προσφέροντας σας μια μοναδική ατμιστική εμπειρία.

Το νέο chipset τους Aegis X αποδίδει μέγιστη ισχύ 200W για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού ατμιστή! Επιπλέον σας προσφέρει εξαιρετική απόκριση στο fire button, μεγάλη ακρίβεια στον έλεγχο θερμοκρασίας και εκπληκτικά σταθερή απόδοση.

Το Aegis X είναι χωρίς υπερβολή το πιο ανθεκτικό MOD της αγοράς. Έρχεται με όλες τις πιστοποιήσεις IP67 για αντοχή στο νερό,  στην σκόνη αλλά και στις πτώσεις.

Η μοναδική οθόνη του Aegis X 2.4 ιντσών προσδίδει στο MOD μοναδικό look ενώ αναγράφει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε όπως μπαταρία, επίπεδο ισχύος, ohm αντίστασης, mode και πολλά άλλα.

Η αλλαγή μπαταριών γίνεται με μία κίνηση από το κάτω μέρος ενώ συναντάμε για πρώτη φορά σε mod της Geekvape την λειτουργίας γεύσης (taste mode) με 3 διαφορετικές επιλογές. (soft, standard, powerful)

Το Aegis X διαθέτει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ασφαλή χρήση και φόρτιση.

Το Aegis X φυσικά διαθέτει και δυνατότητα αναβάθμισης και φόρτισης μέσω USB.

 

 


Χαρακτηριστικά:

  • Μέγεθος: 90×31.3×56.1mm
  • Οθόνη: 2.4 inch OLED, έγχρωμη.
  • Ισχύς εξόδου: 5-200W
  • Εύρος τάσης: 0.1V-12V
  • Έλεγχος θερμοκρασίας: 100-315℃/200-600℉
  • Εύρος αντίστασης :0.05ohm-3.0ohm
  • Λειτουργίες: Memory (M1-4)/Power/TC (SS, Ni, Ti, TCR)/VPC/Bypass

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  •  1 x Aegis X Mod
  • 1 x USB καλώδιο φόρτισης
  • 1 x Εγχειρίδιο Χρήσης

 

Color

Camouflage, Rainbow, Silver, Stealth Black

Μπαταρία Ενσωματωμένη / Εξωτερική

Δύο εξωτερικές

Τύπος Μπαταρίας

18650

Back to Top