28.90 

Σύγκριση
Brand:

Σας καλωσορίζουμε στην επόμενη γενιά ολοήμερου ατμίσματος.

Το νέο EDGE Pro συνδυάζει τον καινοτόμο σχεδιασμό με τη στιβαρή πρακτικότητα, προσφέροντας τον απόλυτο σύντροφο για το ταξίδι σας στο άτμισμα. Με την απλότητα, την αποτελεσματικότητα και την ευελιξία στον πυρήνα του, το EDGE Pro είναι μια λύση όλα-σε-ένα, που παρέχει ατελείωτη ικανοποίηση, κάθε μέρα.

 

Υψηλή ποιότητα κατασκευής με μεγάλη μπαταρία.

Με μια ισχυρή μπαταρία 1500mAh, το Pro θα σας προσφέρει εξαιρετική απόδοση ακόμη και σε μεγάλες περιόδους χρήσης. Συσκευασμένο σε ανθεκτικό μεταλλικό σώμα, το Pro έχει σχεδιαστεί για να είναι κομψό και βολικό.

 

Καινούργιο επιστόμιο με κάθε αλλαγή αντίστασης.

Η κατασκευή all-in-one της κάθε αντίστασης σημαίνει ότι η κάθε μια συνοδεύεται από ένα φρέσκο ​​ενσωματωμένο επιστόμιο με κάθε αλλαγή , βελτιστοποιώντας την υγιεινή και διασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίησή σας με κάθε εισπνοή.

Αλλαγή αντίστασης σε χρόνο ρεκόρ!

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Rapid Release Coil σημαίνει ότι μπορείτε να αλλάξετε την αντίστασή σας σε χρόνο ρεκόρ, με αποτέλεσμα να ατμίζετε ξανά σε δευτερόλεπτα. Με μια απλή περιστροφή και έλξη,  η αλλαγή αντίστασης γίνεται γρηγορότερη από ποτέ.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

  • EDGE Pro rechargeable battery
  • EDGE Pro tank
  • 1 x 1.2 ohm coil
  • 1 x Micro USB cable
  • User Guide
Color

Black

Xωρητικότητα

2.0

Μπαταρία Ενσωματωμένη / Εξωτερική

Ενσωματωμένη

Χωρητικότητα Μπαταρίας

1500

Back to Top