11.90 

Σύγκριση

Η 120ml VEGETOL, προερχόμενη από την φυτική γλυκερίνη, είναι η τέλεια εναλλακτική λύση αντί της προπυλενογλυκόλης (PG). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσετε τις γεύσεις των vegetol CURIEUX flavour shots και όχι μόνο, μαζί με την φυτική γλυκερίνη (VG) ανάλογα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Σημειώστε ότι η VEGETOL έχει το ίδιο ιξώδες με την προπυλενογλυκόλη (PG) και ίσως ελαφρώς λιγότερο χτύπημα στο λαιμό. Είναι σίγουρα λιγότερο ερεθιστική για το λαιμό και είναι κατάλληλη για ατμιστές που έχουν δυσανεξία στην προπυλενογλυκόλη (PG).

Η καινοτομία της Végetol® είναι ένα συστατικό φυσικής προέλευσης που λαμβάνεται αποκλειστικά απο βιοδιαστολή της φυτικής γλυκερίνης. Η καινοτομία της Végetol® αναπτύχθηκε σε συνεργασία με πολλές ακαδημαϊκές ερευνητικές ομάδες: το Ινστιτούτο Χημείας του Πανεπιστημίου Poitiers, το École des Mines de Saint-Sainttienne (βιοφυσική των αερολυμάτων) και το εργαστήριο Armines που ειδικεύεται στην τοξικολογία των εισπνεόμενων σωματιδίων.

Ως η πρώτη εναλλακτική λύση για την προπυλενογλυκόλη και τη φυτική γλυκερίνη, το συστατικό Végetol® είναι μια ένωση με εκπληκτικές ιδιότητες και ιδιαίτερα κατάλληλη για ηλεκτρονικά τσιγάρα:

    • -Μη ερεθιστικό για τις αναπνευστικές οδούς: είναι η μόνη εναλλακτική λύση για τον καταναλωτή αλλεργικό στην προπυλενογλυκόλη
    • -Λόγω των ιδιοτήτων του, η καινοτομία Végetol® επιτρέπει την ταχεία αφομοίωση της νικοτίνης για ικανοποίηση, παρόμοια με αυτή του τσιγάρου.
    • -Ένας ισχυρός ενισχυτής γεύσης που μειώνει σημαντικά τις συγκεντρώσεις γεύσεων των ηλεκτρονικών  τσιγάρων για μια καλύτερη ποιότητα ατμού. Με υψηλή θερμική σταθερότητα, δεν αντιδρά σε υψηλή θερμοκρασία με τα άλλα συστατικά του e-υγρού.

Από περιβαλλοντική άποψη, μια ανάλυση κύκλου ζωής (LCA) που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα ισχύοντα πρότυπα επιβεβαιώνει την πολύ μεγάλη υπεροχή της καινοτομίας Végetol® έναντι της προπυλενογλυκόλης. Η προπυλενογλυκόλη προέρχεται από πετρέλαιο και παράγει περισσότερες εκπομπές αερίων θερμοκηπίου από την καινοτομία Végetol®.
Το Végétol® είναι μια κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καινοτομία που δημοσιεύθηκε διεθνώς στο διάσημο επιστημονικό περιοδικό Nature Scientific Reports το 2018.

Back to Top