13.90 

Σύγκριση

Caster sugar, μια Αμερικάνικης προέλευσης λεπτόκοκκη ζάχαρη που χρησιμοποιείται για τη παρασκευή γκουρμέ γλυκισμάτων έρχεται να αναμιχθεί με τη lemon curd, μια διάσημη γλυκόξινη μαρμελάδα λεμονιού και κρέμα βουτύρου Αγγλικής προέλευσης. Ενα συνοθύλευμα τριών διαφορετικών βανιλιών custard λεπτής υφής ανακατεμένα με ζύμη βανίλιας cup cake και cheese cake!

    • Συνιστώμενος Χρόνος Ωρίμανσης: 5-15 ημέρες
    • Συσκευασία μπουκαλιού: PET Plastic Chubby Gorilla & Childproof καπάκι προστασίας
    • Περιοχόμενο: 30ml αρώματος για την παραγωγή 120ml υγρού αναπλήρωσης

 

Προσοχή: Το προϊόν δεν μπορεί να ατμιστεί απευθείας, χρειάζεται αραίωση με βάσεις που προορίζονται για χρήση με ηλεκτρονικό τσιγάρο. Για οποιαδήποτε απορία καλέστε μας στο 2310951113

Γεύση

Cheesecake, Cupcake, Λεμόνι, Μαρμελάδα

Xωρητικότητα

120ml

Χώρα

Κύπρος

Συμπυκνωμένο άρωμα 30ml. Περιέχει: Προπυλενογλυκόλη, φυσικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ. Να μην έρθει σε επαφή με τα μάτια, με το δέρμα ή με τα ρούχα. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ: Πλύνετε  με άφθονο νερό και σαπούνι. Εάν παρατηρηθεί ερεθισμός του δέρματος ή εμφανιστεί εξάνθημα: Συμβουλευτείτε/Επισκεφθείτε γιατρό. Δελτίο δεδομένων ασφαλείας παρέχεται εφόσον ζητηθεί. Απορρίψτε τα περιεχόμενα/δοχεία σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς.

Τηλέφωνο κέντρου δηλητηριάσεων
Ελλάδα: 2107793777
Κύπρου: 1401

Back to Top