7.00 

Σύγκριση

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης από την YOLO Bar είναι μία εύχρηστη και ελαφριά συσκευή έτοιμη για χρήση. Περιέχει προγεμισμένo υγρό, ενσωματωμένη μπαταρία και ατμοποιητή που μετατρέπει το υγρό στον ατμό που εισπνέετε, σε κάθε ρουφηξιά.

Δεν υπάρχει ανάγκη για συντήρηση, φόρτιση ή επαναπλήρωση. Μόλις εξαντληθεί το υγρό ή τελειώσει η μπαταρία, μπορεί να απορριφθεί και να αντικατασταθεί με μια νέα. Έτσι ο χρήστης, έχει την δυνατότητα να επιλέξει την χωρητικότητα, τον αριθμό των εισπνοών, τα επίπεδα της νικοτίνης και την γεύση σύμφωνα με τις προτιμήσεις του, προσφέροντας ευχάριστη και εξατομικευμένη εμπειρία ατμίσματος.

Χωρητικότητα
H δεξαμενή του υγρού έχει χωρητικότητα 2ml .

Περιεκτικότητα Νικοτίνης
Το ποσοστό νικοτίνης που περιέχει το υγρό της δεξαμενής ανά μονάδα όγκου είναι 20mg.

Αριθμός Εισπνοών *
Είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένη μπαταρία και δεν απαιτεί φόρτιση ή επαναγέμιση υγρού. Μπορείτε να ατμίσετε κατευθείαν από τη συσκευασία του και αποδίδει έως 600 εισπνοές .

Κατηγορία Γεύσης
Διαθέτει γλυκιά γεύση που μπορεί να περιλαμβάνει γεύσεις όπως βανίλια, καραμέλα, σοκολάτα ή επιλογές εμπνευσμένες από την ζαχαροπλαστική. Αυτές οι γεύσεις προσφέρουν μια ευχάριστη, λαχταριστή και απολαυστική εμπειρία.

• Ο τρόπος ατμίσματος του ατμοποιητή είναι τσιγαρίσιος (MTL) και θυμίζει το παραδοσιακό τσιγάρο με αποτέλεσμα να έχει πιο “σφιχτό” τρόπο εισπνοής και με μικρή παραγωγή ατμού.

* Ο αριθμός ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την ατομική ατμιστική συμπεριφορά

Back to Top