5.90 

Σύγκριση

Το VAPE CLEANER είναι ένα υγρό καθαριστικό προϊόν που μπορεί να καθαρίσει και τους πιο δύσκολους ρύπους στους ατμοποιητές ηλεκτρονικών τσιγάρων. Δεν ενδείκνυται για τον καθαρισμό επαφών ηλεκτρονικών κυκλωμάτων και μπαταριών (mods) των ηλεκτρονικών τσιγάρων, παρά μόνο για επιφανειακό καθάρισμα σε πλαστικά μέρη της μπαταρίας με στεγνό καθάρισμα και ειδικά πανάκια.

Πεδίο Εφαρμογής & Τρόπος Χρήσης

 • Λύστε τον ατμοποιητή σας, αφού πρώτα τον αδειάσετε από το υγρό αναπλήρωσης.
 • Στη συνέχεια, μπορείτε να τοποθετήσετε σε ένα δοχείο όλα τα εξαρτήματα (εκτός της αντίστασης) και να τα ψεκάσετε με μία μικρή ποσότητα VAPE CLEANER από 10ml έως 20ml. Αν έχει περάσει πολύς καιρός από τον τελευταίο καθαρισμό, αυξήστε την ποσότητα στα 30ml.
 • Έπειτα, προσθέστε χλιαρό ή ζεστό νερό (όχι ζεματιστό ή βραστό), μέχρι το νερό να καλύψει εντελώς τα εξαρτήματα.
  Προσοχή: Χρησιμοποιούμε νερό με θερμοκρασία έως 60 βαθμών Κελσίου και όχι βραστό νερό, για να μη λιώσουν τα λαστιχάκια του ατμοποιητή από την υψηλή θερμοκρασία του νερού.
 • Αφήστε τα εξαρτήματα μέσα στο νερό για 10 έως 20 λεπτά – ή και για περισσότερο χρόνο, αν έχει περάσει πολύς καιρός από τον τελευταίο καθαρισμό.
  Σημείωση: Αν ξεχαστείτε και τα αφήσετε για πολλές ώρες, δεν πειράζει. Δεν πρόκειται να πάθουν τίποτα απολύτως, όσες ώρες ή μέρες και αν περάσουν, επειδή το VAPE CLEANER είναι μη καυστικό και μη διαβρωτικό και γι’ αυτό δεν διαβρώνει ούτε αλλοιώνει κανένα υλικό.
 • Έπειτα, τα βγάζετε ένα-ένα από το δοχείο και τα ξεπλένετε με νερό.Θα διαπιστώσετε ότι το VAPE CLEANER έχει μαλακώσει και έχει εντελώς διασπάσει όλους τους ρύπους σε όλα τα κομμάτια και εξαρτήματα.
  Σκουπίστε μετά με προσοχή τα κομμάτια ένα-ένα, κατά προτίμηση με ειδικό πανάκι τζαμιών.
  Προσοχή: Συστήνουμε το σκούπισμα να γίνεται με προσοχή, επειδή τα εξαρτήματα του ατμοποιητή περιέχουν μικρά λαστιχάκια για τη σωστή στεγανοποίησή του, και με το σκούπισμα υπάρχει πάντα ο κίνδυνος να φύγουν από τη θέση τους και να τα χάσετε ή κάποιες φορές να κοπούν.
  Συμβουλή: Για να στεγνώσετε καλά τα δύσκολα και λεπτά μέρη, χρησιμοποιείτε μπατονέτες.Αποφύγετε εδώ τη χρήση πανιού με μικροΐνες. Είναι ακατάλληλο ειδικά γι’ αυτή τη χρήση.
 • Στη συνέχεια, κάνετε τη συναρμολόγηση, συνθέτοντας τα κομμάτια του ατμοποιητή με τη σωστή σειρά.

Συμβουλή για χρήση σε μπάνια υπερήχων

Το VAPE CLEANER μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και στα ειδικά μπάνια υπερήχων (ultrasonic), αραιωμένο 1:1 με νερό και σε πολύ δύσκολες περιπτώσεις καθαρισμών ακόμα και ατόφιο. Αυτή είναι μία ιδιαίτερα αποτελεσματική αλλά και οικονομική λύση, καθώς το διάλυμα μπορεί να χρησιμοποιείται για πολλές χρήσεις: δεν χρειάζεται να απορρίπτεται μετά από κάθε καθαρισμό, επειδή αργεί πολύ να χάσει τη δραστικότητά του.

Προσοχή στο ξέπλυμα και το στέγνωμα:

Πάντα μετά από καθαρισμό με υπερήχους ξεπλένουμε τα εξαρτήματα με νερό και τα στεγνώνουμε με τα κατάλληλα πανάκια πριν τα συναρμολογήσουμε.

Back to Top